Van Olst Sales veilt vlucht ‘s werelds eerste vliegende auto voor ParaPaard

Aanstaande vrijdag om 19:30 uur vindt de Van Olst Sales plaats. Zevenendertig paarden zullen onder de hamer komen, inclusief de vandaag toegevoegde wildcards. Maar dat is niet het enige; ter ondersteuning van ParaPaard, onderdeel van Fonds Gehandicaptenfonds, wordt er een vlucht in een vliegende auto geveild!

Dit ongelooflijk spectaculaire veilingitem wordt beschikbaar gesteld door het bedrijf achter de ‘s werelds eerste vliegende auto: Pal-V uit Raamsdonksveer. Naast dat de Pal-V een maximumsnelheid van 160 km/u op de weg kan halen, kan hij ook nog eens ruim 4 uur achter elkaar vliegen.

Diegene met het hoogte bod ervaart als één van de eerste een waanzinnige vlucht in de Pal-V. De vlucht maakt deel uit van een volledig verzorgde dag inclusief een exclusieve meet en greet en een hapje en drankje.

Het openingsbod zal €750,- zijn. Bieders dragen bij aan het mogelijk maken van paardensport voor mensen met een handicap in Nederland.

Presentatie

Woensdag 28 maart – 19:30 uur
Vrijdag 30 maart – 15:00 uur

Veiling
Vrijdag 30 maart – 19:30 uur

ParaPaard
Meer informatie over ParaPaard

Pal-V
Meer informatie over de Pal-V