Van Olst Sales 2019

Vrijdag 19 april is het weer zover; Van Olst Sales editie 2019. Deze veiling is een unieke kans om een jong (gereden) talentvol paard te kopen.

 

De collectie 2019 bevat een groot aantal zeer opvallende paarden; paarden met talent voor het hoogste niveau, goedgekeurde hengsten en genetisch zeer interessante (fok) merries. Een van hen is Glamourboy, de kampioen van de jonge NRPS hengsten 2019. Deze goedgekeurde NRPS-hengst is een zoon van Wereldkampioen Glamourdale uit een moeder van de Grand Prix-hengst Tango. Glamourdale is goed vertegenwoordigd in deze collectie met tien nakomelingen, waaronder ook een aantal interessante merries, die naast een sportcarrière ook als fokmerrie ingezet kunnen worden. Deze merries zijn allen ster en behaalden goede punten tijdens de stamboekopname. George Clooney laat dit jaar meerdere zeer getalenteerde paarden zien. Moderne paarden met de juiste techniek en instelling. Bijvoorbeeld de ruinen; Laptop (mv. Lord Leatherdale) en Legolas (mv. Tolando) maar ook de goedgekeurde NRPS-hengst Gregory uit de moederlijn van Don Schufro. Ook Grand Prix-hengst Everdale en de preferente topvererver Negro zijn sterk vertegenwoordigd in deze collectie met o.a. Lucky Star (Everdale x Sonique) en Liberty (Negro x Montreal). De paarden in de Van Olst Sales zijn allemaal röntgenologisch gekeurd en alle gegevens zijn bij ons bekend van veulen tot 3 jaar.

Op 17 april, aanvang 19.30 uur, en 19 april, aanvang 15.00 uur, geven wij een presentatie van onze veilingcollectie in Den Hout.
Vrijdag 19 april zal de veiling om 19.30 uur beginnen in Den Hout.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@vanolsthorses.com

Van Olst Horses
Terheijsensspoor 9
4911 BW Den Hout

 

Foto: Glamourboy (Glamourdale x Tango x Junior)-Fokker; C. vd Bogert, Hedel